Nederlands français English

  • Le Gallo Romain
  • Camping Frankrijk

Bateau a Roue Royans Vercors

Becommentarieerde cruise op de rivier de Isère, tussen de dorpen van La Sône en St Nazaire in Royans. Ontdekking van fauna en flora, de oevers van de Isère. Historische benadering van de plaatsen en dorpen gekruist. Lunchcruises.

Boot “Royans-Vercors”, een van de mooiste cruises in Rhône-Alpes.
Op korte afstand van Grenoble, op het hoogtepunt van St. Marcellinus en St Nazaire in Royans, Isère biedt de onverwachte verschijning van een landschap dat lijkt op “bayou”, waar de boot wiel, Mississippi stijl, slides op een kalm waterniveau.
Opgemerkt wordt over water, flora, fauna en architecturale erfgoed van dorpen Sône en St Nazaire, de twee punten van inscheping.
Op de achtergrond de torenhoge kliffen van de Vercors en de rode rotsen van Royans, commentaar, natuurlijk, door onze crew.
Sta enkele goede uren en verrekijkers toe om ten volle te genieten van dit natuurlijke haakje en de vogels te ontdekken.
onmiddellijke terugkeer gesprek of bezoek de deThaïs grot en de tuin van Kalktufbronnen, contact op met uw programma als u wilt.
Onvoorwaardelijke vrijlating van “actieve discovery” kunt u enkele uitstapjes maken: terug (11 km) te voet of met zijn eigen fiets, is het mogelijk om aan boord.

Adres

2 – 3 Place des Fontaines de Thaïs
Saint-Nazaire-en-Royans

[begin]

facebook zoover anwb acsi la drome ancv Camping-Frankrijk.nl