Nederlands français English

  • Le Gallo Romain
  • Camping Frankrijk

Kampeerplaatsen / Mobilhomes / Safaritent

Onze camping biedt een keuze van campingplaatsen en mobilhomes

Kampeerplaatsen
Onze campingplaatsen zijn met zon en schaduw en verdeeld over verschillende terrassen met een prachtig uitzicht.

NIEUW:  Mobilhome Trigano EVO 29

Mobilhomes: 4 bedden en slaapbank, 30m² en een houten terras gedeeltelijk overdekt 16m² (1 bed voor 2 personen (140×190), 2 bedden (80×190) en slaapbank)

Mobilhome met enkele en dubbele tuindeuren die direct aansluit op de keuken, hierdoor onstaat het idee van een open keuken interieur/exterieur. Mobilhome is uitgerust met grote koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en 4 pits gasfornuis. Twee afzonderlijke slaapkamers, apart toilet en badkamer met haardroger. Dekens en kussens zijn inbegrepen, lakens en dekbedovertrek dient u zelf mee te nemen.

MobilhomeMobilhomeMobilhome
MobilhomeMobilhomeMobilhome

(Klik op de foto voor een vergroting)
 

Mobilhome O’Hara 734T 
Mobilhomes : 4 bedden , 27m² met houten terras gedeeltelijk overdekt : 2 Kamers (1 bed voor 2 personen (140×190), 2 bedden (80×190)

Mobilhome’s met gedeeltelijk overdekt terras zijn voorzien van volledig ingerichte keuken met koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en 4 pits gasfornuis. Twee afzonderlijke slaapkamers, apart toilet en badkamer met haardroger. Dekens en kussens zijn inbegrepen, lakens en dekbedovertrek dient u zelf mee te nemen.

MobilhomeMobilhomeMobilhomeMobilhomeMobilhomeMobilhome

(Klik op de foto voor een vergroting)
 

NIEUW: SAFARITENT MET BADKAMER

De safaritent met eigen badkamer is 38m². De safaritent heeft 4 slaapplaatsen. Er zijn 2 boxspring bedden met klamboe. Een apart kindergedeelte met stapelbed en klamboe. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt, wel zo makkelijk. De keukenunit is eenvoudig maar volledig ingericht met 4-pits gasfornuis en koelkast met vriesvak, ook is er stromend koud en warm water in de keuken. Er is een eethoek met bankje en 2 stoelen. Ook zijn er 2 relaxstoelen op de veranda. De safaritent beschikt over elektriciteit. De inventaris is voor 6 personen. Er kan een bijzettentje voor 2 personen geplaatst worden naast de safaritent (De safaritent heeft een grote veranda en zorgt ervoor dat er tijdens de vakantie heerlijk buiten geleefd, gegeten en gezeten kan worden. 

De safaritent is te boeken via deze knop:
safaritent boeken

safaritentsafaritentsafaritent

 

safaritentsafaritent

(Klik op de foto voor een vergroting)

facebook zoover anwb acsi la drome ancv Camping-Frankrijk.nl