Nederlands français English

  • Le Gallo Romain
  • Camping Frankrijk

Camping

Gesitueerd in de Drôme tussen de Drôme des collines  en de Vercors, is le GALLO-ROMAIN uitzonderlijk gelegen in een ongerepte en beschermde omgeving. Een camping waar je nog echt de campingsfeer proeft, en het aantal kampeerplaatsen en verhuur accommodaties in evenwicht is.
De camping ligt op 400m hoogte en 1 km van het dorp Barbières.

De camping blinkt uit door zijn persoonlijke aanpak en gezellige sfeer en dit alles onder Nederlands beheer. De diverse prijzen die wij in het verleden mochten ontvangen van bijv. ANWB, ACSI, Zoover, enz zijn hiervan een bevestiging.

De camping is uitermate geschikt voor de liefhebber van rust, natuur, wandelen of natuurlijk de uitdaging van het fietsen voor zowel mountainbike als racefiets, en dit alles door de meer dan prachtige omgeving waar wij u natuurlijk alles over kunnen vertellen. De camping ligt heel rustig maar als u  richting de Rhone vallei gaat ligt op enkele kilometers de eerste grote supermarkt en diverse dorpjes. Het zwembad heeft een prachtig uitzicht en  het omringende terras is voorzien van ligbedden, natuurlijk verkopen wij dagelijks vers brood en hebben wij een klein winkeltje, een restaurant en ook  afhaal maaltijden en een bar, tv zaal, bibliotheek en in het hoogseizoen animatie voor de kinderen. Buiten deze animatie nodigen we u graag uit voor een wandeling of een jeux de boules toernooi. De camping is uitermate geschikt voor jonge gezinnen en zeer overzichtelijk. Buiten de prachtige ligging grenst de camping direct aan een kraak heldere beek, waterpret beleef je hier op twee manieren, in het zwembad of in het aangrenzende beekje.  
De camping heeft 61 staanplaatsen en 14 mobilhomes verdeeld over 3,5 Ha.

facebook zoover anwb acsi la drome ancv Camping-Frankrijk.nl